Price

Za nas je svako snimanje jedna nova i drugačija priča, upravo kao što se razlikuju i ljudi koje tom prilikom upoznajemo. Naš cilj je da svakoj fotografiji udahnemo karakter, tako da predstavlja veran odraz Vašeg ličnog senzibiliteta.

Andrijana i Darko

Vodeći računa i o najsitnijem detalju očarali su sve zvanice. Toga dana Zlatnik Hall sijao je kao nikada…

Tea i Klem

Od momenta kada smo ih upoznali znali smo da će njihovo ’’DA’’ biti obojeno notom drugačijom od svih ranije viđenih. On Slovenac… ona Srpkinja…

Ivana i Dalibor

Zajedno sa dragim kolegama iz restorana Easy na Adi i naša Foto Tajna je dala sve od sebe da ovaj dan učini još lepšim. Pogledajte njihovu priču…

Marijana i Nemanja

Prelepa Marijana tog dana blistala je više nego ikada. U čast njihove ljubavi pred crkvom Svetog Vasilija Ostroškog leteli su beli golubovi.

Katarina i Petar

Pozitivna energija raste dok krećemo ka crkvi Ružica na Kalemegdanu gde će se Katarina i Petar zavetovati jedno drugom na večnu ljubav.

Lina i Vuk

Došavši sa severa Evrope, ova lepa Šveđanka odlučila je da svoje sudbonosno ’’DA’’ izgovori u samom srcu našeg grada.

Tea i Bojan

Fantastična Tea i njen šarmantni Bojan potrudili su se da svaki minut svadbe učine zanimljivim, a ovaj dan dodatno je ulepšalo i prisustvo njihovog sina Milana.

Teodora i Branko

Verovali ili ne, tog jutra zakoračili smo u stvarnu, najstvarniju od svih bajki…Da, i mi smo mislili da su one samo priče za decu, da bajke ne postoje, ali ovaj dan nas je potpuno razuverio…

Nina i Vladimir

Nina i Vladimir su svoje snove pretočili u javnost i zavetovali se na večnu ljubav u crkvi Sv. Marka na Tašmajdanu dana 9.10.2016. godine.

Marija i Uros

Ima dana koji traju kratko, a pamte se večno…Imali smo tu sreću i čast da prisustvujemo jednom od takvih, a ujedno i najradosnijem danu naših dragih Marije i Uroša.

Elena i Giorgio

10.10.2015. godine, divna Elena rekla je sudbonosno ,,DA’’ svom šarmantnom suprugu, Italijanu Giorgiju.

Jovana i Vladimir

Sa rukom u ruci i srcem u srcu, dana 19.4.2015., Jovana i Vladimir započinju prvi dan svog zajedničkog života.

Za uspešan brak, potrebno je da se zaljubite više puta, uvek u istu osobu…

Za uspešan brak, potrebno je da se zaljubite više puta, uvek u istu osobu…

error: Sadržaj je zaštićen!